Alexandra Stan, pe coloana sonora a serialului “Are you there, Chelsea?”

alexandra_stan_SAXOBEATSalbum_HIGHRES_7Alexandra Stan, noua revelatie a muzicii dance, a cucerit toata Europa cu piesa “Mr. Saxobeat”, iar ecourile acesteia au traversat si Atlanticul, ajungand astfel pe clipul de promovare al noului serial difuzat de canalul american de televiziune NBC, “Are you there, Chelsea?”.

Nu cred ca mai trebuie sa mentionam ca si noua ne place si ca a fost pe coperta revistei TONICA in ultima editie, cea din decembrie-ianuarie…

Hitul „Mr. Saxobeat” a fost lansat in toamna anului 2010 si a atras imediat atentia atat in Romania, cat si peste hotare. Hitul a fost, timp de sase saptamani, pe primul loc in Billboard SUA, performanta reusita doar de celebrele Madonna si Lady Gaga. Alexandra a primit recent Discul de Platina pentru cele peste 60.000 de unitati vandute in Italia ale celui de-al doilea single al sau, single ce se afla in top 10 al celor mai descarcate piese de pe iTunes (Italia).

In plus, ea a lansat in decembrie cel de-al patrulea videoclip din cariera, pentru single-ul „1.000.000”, un featuring cu artistul german Carlprit.

Text: Andreea Popescu