Alexandra Usurelu a calatorit… La capatul lumii

Alexandra Usurelu a calatorit... La capatul lumiiAlexandra Usurelu, cea care a uimit cu succesul pe care l-a avut la inceputul anului cu piesa Ceva se intampla cu noi, pregateste o noua surpriza fanilor sai si anume… o “calatorie” muzicala pana la capatul lumii. Indragita bruneta, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin colaborari exceptionale cu artisti romani si internationali, isi va lansa primul sau album intitulat, asemenea noului single, La capatul lumii.

 

 Unde este capatul lumii?

Aceasta a fost intrebarea la care mai multi artisti, sustinatori si prieteni ai Alexandrei, au raspuns fara a sta mult pe ganduri: unde sa fie oare capatul lumii interioare, acolo unde ne gasim linistea?

Cornel Ilie (Vunk): “Cred ca locul ala in care vreau eu sa fug mereu, sa gasesc un capat de lume este linistea. Si asta gasesc in foarte multe lucruri, dar cel mai mult in cuvinte.” http://youtu.be/DGbU0mCod4w

Alexandra Usurelu a calatorit... La capatul lumiiMircea Vintila: “Pentru mine, “La capatul lumii” inseamna Cotroceni – cartierul copilariei si adolescentei mele alaturi de prieteni, cu partidele noastre de fotbal si hochei, Parcul cu Platani, strandul “La doua ligheane”, petrecerile si primele mele incercari muzicale.”

Liana Stanciu: “La capatul lumii” este “in bratele Teodorei si ale lui Mihai (n.r. fiica si sotul), dimineata, sambata, cand buimaci ne adunam si facem bataia cu pupici. Nimic nu e mai frumos si mai cald, si mai bun, si mai bland, decat acolo, la Capatul lumii, cu ei sau la ei in brate.” http://youtu.be/-G1N63GzHSU

 

La capatul lumii, in Valparaiso

Alexandra Usurelu a calatorit... La capatul lumiiPentru ca asemenea piesa cerea un videoclip, artista nu a stat mult pe ganduri si a calatorit pana in Chile, mai exact in Valparaiso, pentru a filma clipul noii sale melodii, care va avea premierea pe 28 noiembrie. Piesa, scrisa si produsa de Bobby Stoica, vorbeste despre cautarea si regasirea de sine si despre capacitatea de a ne detasa de tot ce-i degradant pentru sufletul nostru.

La Capatul lumii” nu este un indemn de a pleca intr-un loc anume de pe glob, ci de a ne intoarce in acel loc din interiorul nostru care se numeste suflet. Pentru mine, “Capatul lumii” inseamna oamenii, inseamna calatoria pe care o fac de fiecare data la concertele mele, alaturi de publicul din fata mea. Daca ascultati cu atentie versurile, veti vedea ca este vorba despre el in acest cantec.“ a declarat Alexandra Usurelu.

 

Text: Madalina Manole