Alexia Eram și Mario Fresh s-au logodit?

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Ultima apariția a celor doi de pe rețelele de socializare i-a cam pus pe gânduri pe fanii acestora, care au reacționat în număr mare în secțiunea de comentarii. În timp ce unii le urează „casă de piatră” crezând că s-au logodit, alții se întreabă dacă nu cumva Alexia este însărcinată.

Farmaciștii Catena recomandă crema Elasticizzante de la Rilastil, un tratament zilnic cu putere mare de tonifiere, hidratare și emoliere a straturilor superficiale ale pielii, ajutând la păstrarea unui nivel optim al elasticității pielii, contracarând lăsarea pielii.

Totul a început de la un emoji pe care Mario Fresh l-a folosit la descrierea unei postări, și anume un bebeluș care a provocat isterie în sectiunea de comentarii.

 Alexia Eram și Mario Fresh au făcut pasul cel mare?!

Cei doi s-au filmat într-un cadru parcă desprins din film romantic. Alexia a apărut într-o rochie albă, iar iubitul ei, Mario Fresh cu cămașă și pantaloni albi. Cei doi au apărut nu doar foarte eleganți și aranjați, ci și foarte îndrăgostiți și au ciocnit un pahar în cinstea iubirii pe care și-o poartă deja de câțiva ani de zile.

Ei bine, nu puțini sunt cei care au observat o bijuterie splendidă chiar pe degetul inelar al Alexiei, locul unde stă în mod normal inelul de logodnă. Astfel că fanii imediat s-au gândit că Mario Fresh a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Cei doi nu au declarat nimic oficial, însă avem toate motivele să credem că acel inel, nu e doar un accesoriu stylish.

Foto: TikTok, google images