Alice Peneacă vrea să lase modellingul pentru televiziune

Invitată la emisiunea lui Măruţă, Alice Peneacă a mărturist că în aceasta perioadă a pandemiei nu prea a avut de lucru. Modelul călătoreşte foarte mult în afară, iar faptul că graniţele au fost închise în aceste luni, ea nu a mai putut pleca din ţară.

Drept urmare, Alice a zis ca doreşte să se reprofileze şi că ar prefera o carieră ca prezentator al unei emisiuni televizate.

https://www.instagram.com/p/B9JX0I5guaz/

 

Fotomodelul internaţional, Alice Peneacă, în vârstă de 28 de ani, a fost căsătorită cu afaceristul Bobby Păunescu, timp de trei ani.

Alice Peneacă a devenit cunoscută la doar 19 ani. Nu i-a luat mult până a reușit să fie unul din cele mai cunoscute modele internaționale. Frumoasa româncă a cucerit America și a fost imaginea unor brand-uri de top. 

Am început partea asta cu modellingul când aveam 19 ani. Făceam cursuri de design la UNARTE şi eram deja la facultate la Ştiinţe Politice. Am simţit că vrea să fiu puţin mai creativă. Şi m-am apucat de cursuri şi acolo cineva m-a întrebat dacă vreau să fiu model. Am încercat şi mi-au spus că sunt foarte mică de statură. Am 1,70. Este o mentalitate care în afară nu există”, a povestit Alice într-o emisiune de televiziune.

Photo: Instagram