Alicia Keys a lansat online piesa “Brand New Me”

music_alicia_keys_brand_new_me_1Alicia Keys a postat online versiunea de studio a celei mai recente piese ale sale, intitulata “Brand New Me”. Piesa care a fost cantata pentru prima data la festivalul iTunes desfasurat la Londra, in septembrie, este o balada si a fost scrisa de cantareata britanica impreuna cu compozitoarea Emeli Sandé.

“Brand New Me” este despre dorinta oamenilor de a pleca departe pentru a incepe o noua viata, de a o lua de la inceput… de a deveni alti oameni”, a declarat Alicia cotidianului “AOL Boombox”. Melodia, dupa cum afirma artista, este o autobiografie. Piesa spune povestea prin care aceasta s-a descoperit pe ea insasi si suntem siguri ca si voi veti intelege mesajul pe care Alicia doreste sa ni-l transmita.

“Nu este nimic in neregula cu faptul ca mereu iti doresti mai mult de la viata! Pot exista oameni in viata ta care sa te cunoasca de mult timp si, de fapt, sa nu te cunoasca pe tine ca persoana deloc. Acest cantec este un mesaj de incurajare. Poti deveni un nou TU oricand, important este sa vrei si sa iti doresti acest lucru.” Alicia a sustinut un concert in acest weekend la MTV EMA, alaturi de The Killers si Pitbull.

Pana pe 27 noiembrie, cand Alicia Keys isi va lansa albumul “Girl On Fire”, avem ocazia sa ascultam piesa “Brand New Me”, extrasa de pe acesta. Enjoy!

 

 

Text: Andreea Popescu