Alicia Keys se pregateste pentru cel mai nou album al sau

Keys_JS351693765Chiar daca a nascut de curand, se pare ca Alicia Keys nu vrea sa stea prea mult timp departe de muzica si doreste sa revina cu un nou album, mai indraznet ca niciodata. Conform spuselor acesteia, noul album va fi de fapt o “calatorie” prin viata ei.

„Noul album este o noua calatorie, este o poveste noua. Este ceva atat de nou pentru mine incat nu pot spune foarte multe despre el”, a explicat Keys.
„Am ajuns in acest stadiu in care albumul este despre a fi pregatit si sunt extrem de nerabdatoare si incantata. E ca si cum sunt o cu totul alta persoana. Totul e nou, de la a fi maritata pana la avea un copil. Am devenit mai isteata, studiez peisajul mai mult si incerc sa fac ce e mai bine pentru mine, ce e mai bine pentru fiul meu si pentru familia mea”, a adaugat ea.

Keys a mai declarat ca spera ca fanii ei sa se regaseasca in piesele ei si ca anumite piese le vor aminti de anumite momente din vietile lor.
„Exista un astfel de sentiment incredibil care face muzica capabila sa te transpuna in trecut si sa iti aminteasca de lucrurile bune si mai putin bune traite de-a lungul timpului. Este de fapt o adevarata si intreaga calatorie in timp”.

Prima melodie de pe primul album se numeste „New Day” si este produsa de sotul ei, Swizz Beatz. Pana cand noul album al frumoasei Alicia Keys va fi lansat, va lasam sa ascultati noul single “New Day”, care suna exceptional:

http://www.youtube.com/watch?v=3f96QuoiAQ8&feature=player_embedded

 

Text: Andreea Popescu