Alicia Keys: „Whitney a fost un inger pe pamant”

-0Alicia-Keys_11Alicia Keys si-a luat ramas bun de la Whitney Houston, la funerariile de sambata. Imbracata intr-un costum de culoare inchisa, frumoasa cantareata a cantat melodia “Send Me an Angel”, la slujba de inmormantare a cantaretei in varsta de 48 de ani, care ne-a parasit in urma cu o saptamana. Slujba a fost tinuta in Newark New Jersey la biserica baptista New Hope, din orasul sau natal, situat in apropiere de New York.

Inainte de a-si incepe recitalul, Alicia Keys a tinut un discurs in lacrimi. “A fost un idol pentru mine, pentru Michael, pentru Jordan, pentru multi artisti tineri. Pentru noi este un inger”, a spus cantareata.

Dupa ce a terminat de interpretat superba melodie, Alicia a tinut sa precizeze cat de importanta a fost Whitney pentru toata lumea: “Nu vom uita niciodata ce ai facut pentru noi. Domnul sa te aiba in paza. Ii multumim lui Dumnezeu ca ni te-a adus. Esti un inger”. Cantareata si-a adus aminte de relatia pe care a avut-o cu Whitney si a numit-o pe aceasta “un inger pe pamant”. Ulterior, Alicia le-a imbratisat si consolat pe Cissy Houston si pe fiica lui Whitney, Bobby Kristina.

 

Text: Andreea Popescu