Alina Eremia va lansa un videoclip nou

Alina Eremia va lansa un videoclip nouFosta componenta a trupei Lala Band, Alina Eremia, le pregateste fanilor o noua surpriza. Dupa ce a inregistrat un succes enorm cu piesa Cum se face, piesa aflata pe primul loc in topul Deezer, frumoasa bruneta se pregateste de lansarea unui nou videoclip pentru piesa Cand luminile se sting.

 

 

 

 Cand luminile se sting… apare Alina Eremia

Noul videoclip al Alinei are ca tema conflictul interior al barbatului prins la mijloc intre doua femei, intre iubire si ispita, intre a insela si a nu cadea prada dorintei. Coregrafia a fost realizata de Iuri Ribac, partenerul Alinei din emisiunea Danseaza printre stele. Alaturi de artista, in clip apar Mircea Vlad si Raluca Netca, doi dansatori foarte talentati, care au potentat talentul Alinei in materie de dans, prin miscari lascive si surprinzatoare. Filmarile au avut loc la Palatul Bragadiru, in regia lui Michael Adrian Mircea.

A fost prima colaborare cu Michael, a carui viziune m-a captat din prima, reusind sa puna intr-o lumina cat mai buna ceea ce transmite piesa. A gandit scenariul in jurul unei coregrafii, folosind valentele mele in materie de dans in videoclip. Sper ca piesa si videoclipul sa ajunga la sufletele oamenilor si sa se regasesca in povestea de viata pe care am ales-o”, a declarat Alina.

Mai jos puteti viziona poze de la making-of-ul videoclipului.

 

Credit foto: Alexandru Chitu

Text: Madalina Manole