Alison Carey Scott isi doreste sa se impace cu sora sa, Mariah Carey

wenn5440117Se pare ca in viata cantaretei Mariah Carey necazurile isi fac aparitia tot mai des. Dupa ce sotul cantaretei, Nick Cannon, a fost internat de Craciun din cauza unei insuficiente renale si a fost diagnosticat, la inceputul acestui an, cu o maladie autoimunitara asemanatoare lupusului, se pare ca nici sora instrainata a acesteia nu sta prea bine la capitolul sanatate.

Potrivit “National Enquirer”, sora cantaretei, Alison Carey Scott, care practica prostitutia, are SIDA si este pe moarte, fiind macinata si de un cancer la ficat.

Desi Mariah Carey nu are o relatie apropiata cu Alison Carey Scott, diva americana a ajutat-o in trecut pe sora ei mai mare sa depaseasca dependenta de droguri, platindu-i internarea intr-o clinica de recuperare specializata in acest tip de tratament. Cu toate ca s-au instrainat foarte mult in urma divortului parintilor, diva si Alison nu au uitat ca au acelasi sange.

Acum, ajunsa la capatul puterilor, Scott isi doreste sa reia legatura cu sora sa si sa puna capat distantei dintre ele. Potrivit cotidianului american The Sun, Scott a declarat ca ii este dor de sora ei si ca isi doreste ca Mariah sa o lase sa fie matusa pe care copiii divei n-au avut ocazia sa o cunoasca.

“Vreau sa ma intalnesc cu sora mea si sa ii spun cat de mult mi-a fost dor de ea si cat de mandra sunt ca este sora mea… Nu imi pot exprima prin cuvinte sentimentele care m-au incercat in momentul in care mi-am vazut in poze nepotii. Imi doresc doar ca Mariah sa imi permita sa fiu din nou sora ei si matusa copiilor ei”, a declarat inlacrimata Scott.

Scott a mai declarat faptul ca ea a incercat sa o contacteze pe Carey in cursul anului trecut, dupa ce a aflat ca are cancer, insa Carey nu i-a raspuns la incercarea de a relua legatura.

“Am contactat-o pe Mariah anul trecut, atunci cand un medic mi-a spus ca am cancer de ficat si ca mai am de trait doar patru luni. O ruda mi-a spus ca Mariah mi-a platit tratamentul, dar nu am avut nicio veste de la ea… Din fericire, n-a fost nimic mai mult decat o piatra. Dar ar fi fost frumos daca sora mea ar fi fost acolo pentru mine.”

Potrivit presei americane, cantareata Mariah Carey, care se afla in aceste zile in Franta, nu este la curent cu evolutia starii de sanatate a surorii sale.

 

Text: Andreea Popescu