Alteta Sa Regala Printul Paul al Romaniei a impartit autografe vedetelor

IMG 4097Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate „Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei” Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd. Banu Manta, nr 2, sector 1), si a adus in aceeasi locatie personalitati marcante ale vietii publice.

Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea sau Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.

Profund emotionati, Printul Paul al Romaniei impreuna cu sotia sa, Printesa Lia a Romaniei au dezvaluit auditoriului numeros perspectiva Altetelor Sale Regale cu privire la abordarea cartii asupra istoriei.

Evenimentul de lansare a inclus si o sesiune de autografe pentru public, astfel ca Altetele Sale Regale au avut ocazia sa interactioneze cu cetatenii bucuresteni si sa impartaseasca cu acestia bucuria lansarii volumului „Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei”.

 

Text: Andreea Popescu