Amanda Seyfried adora sa filmeze scene de dragoste

amanda_seyfried-normal5.4Actrita Amanda Seyfried, care a jucat in filmele Red Riding Hood, Letters to Juliet, Dear John, considera distractive scenele sexuale din filme. Spre deosebire de majoritatea colegelor sale actrite, Amanda nu se sfieste sa recunoasca faptul ca ii plac scenele de sex si nu evita sa joace in filme ce contin astfel de momente.

“Scenele de sex sunt grozave. Multi dintre partenerii mei au fost baieti sexy de varsta mea, asa ca, de ce nu? Nu vreau sa pretind ca nu este distractiv”, a spus ea.

De curand a terminat filmarile la thrillerul In Time alaturi de Justin Timberlake, despre care a declarat: “Justin este grozav – a venit de la filmarea Friends With Benefits unde practic facea sex la serviciu in fiecare zi – asa ca a fost usor pentru amandoi”.

In plus, Amanda a mai declarat ca filmul Jennifer’s Body, in care apare alaturi de frumoasa Megan Fox in cateva scene fierbinti, este filmul ei preferat. “Nu imi vine sa cred ca nimeni n-a vrut sa vada filmul. In film apare un prim-plan extrem cu limbile noastre si, va spun, scena aceea chiar este foarte sexy”.

Amanda Seyfried pare total dezinhibata, asa ca ne asteptam sa mai vedem multe aparitii sexy de-ale acesteia in viitor.

Text: Bianca Badescu