Amanda Seyfried este mai fericita singura

1aabzx6val7yAmanda Seyfried nu-si plange de mila pentru ca este singura, ba din contra, acest lucru pare sa-i priasca. Actrita care in trecut a avut relatii cu Dominic Cooper si Ryan Phillippe este fericita sa fie singura si se bucura de timpul pe care il are in sfarsit pentru ea, tinand cont ca pana acum a avut numai relatii lungi.

“Desi cred ca este mai usor sa fii intr-o relatie decat sa fii singur, nu stiu daca mai am energia pentru asta in acest moment. In trecut, de fiecare data cand terminam o relatie, prietenii imi spuneau sa stau singura un timp pentru ca acest lucru ar fi bun pentru mine”, a spus ea.

Avantajul cand nu esti intr-o relatie, spune Amanda, este ca “nu trebuie sa dai explicatii nimanui in afara de mama ta si ai mai multa libertate. Asa iti dai seama cata presiune vine din a avea o relatie cu cineva”.

Amanda este deschisa totusi sa se intalneasca cu barbati, mai ales daca nu sunt faimosi, pentru ca, atunci cand era cu Ryan, au fost mult prea urmariti de paparazzi si mediatizati, lucru care nu le-a facut deloc bine.

Text: Bianca Badescu