Amanda Seyfried, “Very Irrésistible” pentru Givenchy

amanda seyfried very irresistible givenchy fragrance campaign1Frumusica Amanda Seyfried este noua imagine a parfumului Very Irrésistible de la Givenchy, inlocuind-o astfel pe ambasadoarea Liv Tyler. Actrita va aparea in campania dedicata acestui parfum, in presa, la televizor si in reviste. “Este o colaborare onesta. Sunt mandra ca fac parte din familia acestui brand pentru ca ceea ce fac este intr-adevar cool si foarte special, mai ales ca Givenchy este un brand foarte artistic”, a spus Amanda.

Si daca Seyfried a recunoscut ca a acceptat oferta imediat, nu are insa planuri in ceea ce priveste lansare unui parfum propriu.

„Nu am de gand sa fac asta pentru ca astfel de proiecte iti rapesc din timpul tau ca actor. Fac aceasta campanie pentru ca imi pasa foarte mult de persoanele implicate si exista lucruri de care sunt atasata”, a completat actrita. Ce-i drept, frumusetea Amandei se potriveste de minune cu acest brand, iar fata sa inocenta creeaza imaginea unei femei irezistibile. In spotul de 46 de secunde, actrita da buzna intr-o cafenea pariziana ca in Vestul Salbatic:

Text: Ruxandra Raica