Amber Heard – femeia care l-a furat pe Johnny Depp din “paradis”?

amber-heard-9Cine a vazut filmul “The Rum Diary” a observat cel mai probabil chimia exploziva dintre Johnny Depp si Amber Heard, partenera sa blonda si seducatoare. Dar Johnny este un actor extrem de talentat, asa ca cine ar fi putut sti cu siguranta daca este doar rolul de vina sau chimia chiar exista intre cei doi?

Cert este ca acum Johnny s-a despartit de Vanessa Paradis si toate sursele arata cu degetul catre Amber Heard, care, la randul sau, s-a despartit de curand de iubita sa Tasya van Ree cu care forma un cuplu din 2008. Da, ati citit bine, iubita sa, pentru ca Amber este bisexuala.

 

Johnny a fost intotdeauna un personaj excentric si pentru toata lumea a fost surprinzatoare viata lui extrem de linistita din ultimii ani, alaturi de Vanessa. Amber Heard a fost exact ce trebuia pentru ca Johnny sa renunte la viata sa de familist: blonda, tanara (26 de ani), frumoasa, open-minded si dispusa sa aiba experiente sexuale inedite, adica numai buna sa alunge monotonia din viata actorului. Iar Johnny cu siguranta vrea sa se distreze dupa o lunga perioada in care a fost poate prea cuminte pentru cum este el de fapt. Va profita Amber de ocazie pentru a-l tine doar pentru ea sau nu va fi deranjata sa il imparta cu alte femei?

 

 

Text: Bianca Badescu