Amber Rose, insarcinata?

936full-amber-roseModelul Amber Rose (fosta iubita a lui Kanye West) si logodnicul sau, Wiz Khalifa, se pare ca asteapta primul lor copil care urmeaza sa se nasca in luna ianuarie a anului urmator.

Tocmai de aceea Amber ar fi mutat data casatoriei mult mai repede, pentru luna octombrie, deoarece nu isi doreste ca la nunta sa burtica sa fie foarte mare. Rapperul Wiz a cerut-o pe Amber Rose de sotie anul acesta si, desi sarcina a fost o surpriza, cei doi par a se bucura de aceasta veste si s-au apucat deja sa faca unele schimbari din punct de vedere al stilului de viata.

O sursa a declarat pentru RadarOnline ca Rose a ramas insarcinata pe nepregatite, dar ca cele doua vedete abia asteapta sa isi inceapa viata impreuna. Amber va fi nevoita sa renunte la tigari si sa accepte faptul ca talia sa va suferi anumite schimbari. Cat despre cererea in casatorie, Wiz a declarat ca facut-o intr-o dimineata, ca a luat inelul direct din hainele care erau puse la spalat si ca Amber a fost foarte emotionata. Le dorim o viata frumoasa impreuna!

 

Text: Ruxandra Raica