Amintiri din copilaria vedetelor

 

Cea mai frumoasa perioada a vietii este copilaria.

Ziua Copilului este o sarbatoare care ne indeamna sa ne bucuram de fiecare zi si clipa a vietii, precum cei mici. Sa sarbatorim alaturi de copii, nepotii sau fratii, sa ne lasam inspirati de bucuria lucrurilor simple si sa nu uitam de copilul din noi. Asadar, aceasta zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de „cea mai frumoasa iluzie”, copilaria.

Copilaria este o lume fermecata, duioasa, dulce, lina, in care orice se poate intampla. Orice. Atunci putem face cam orice boacana fara a fi pedepsiti cum ar trebui si ne alegem doar cu o mustrare din partea parintilor. Cand ajungem la maturitate cu totii ne gandim cu drag la acele momente si ne amuzam spunand prietenilor “Stii ce am facut cand eram mic?”.

Poate va intrebati cum a fost copilaria vedetelor  pe care le stim de la TV sau din filme, cum si-au perecut adolescenta sau care sunt momentele marcante ale acestor perioade atat de frumoase ale vietii.  In materialul video acestea ne povestesc care au fost peripetiile de care au avut parte de-a lungul copilariei, care sunt cele mai frumoase amintiri ale acestei perioadei si multa, multa nostalgie.

Fie ca au deja copii, fie ca nu au incetat niciodata sa se simta copii, vedetele din Romania sarbatoresc astazi Ziua Copilului. Nico, Andreea Esca, Ilinca Vandici si Raluca Badulescu sunt doar cateva dintre vedetele care ne-au impartasit amintirile pe care le pastreaza cu drag din perioada copilariei.

Vedetele autohtone au pasit pe covorul rosu la petrecearea aniversara a Revistei VIVA, unde au atras privirile prin aparitii care mai de care mai impresionante.

Text: Iulia Mirica