Amy Macdonald: “Nu ma pot declara un fan de Formula 1, doar un fel de Jeremy Clarkson!”

Amy-MacDonald2Cantareata scotiana Amy Macdonald se declara fascinata de masinile cu motor puternic si design sofisticat. Solista si-a facut un site romanesc pentru a putea tine legatura si cu fanii din Romania.

 

„ Imi plac toate masinile, este un hobby de-al meu. Cunosc toate statisticile si cifrele tuturor masinilor care ies pe piata. Nu ma pot declara un fan de Formula 1, doar un fel de Jeremy Clarkson!”, a declarat Amy.
Cand a fost intrebata de catre reporterii tabloidului BBC Breakfast ce masini detine, ea a declarat ca are o colectie modesta de masini, printre care si un Ferrari 458, dar si masini „vechi”(de epoca), dupa cum declara chiar ea.
Amy Macdonald este la cel de-al treilea album al sau, intitulat Life in a Beautiful Light, care a fost lansat acum cateva zile in Marea Britanie.
Albumul de debut “This is the life” combina sunetul traditional folk/rock cu versurile pline de spirit care penduleaza intre observatie si confesiune. Materialul s-a clasat pe locul 1 in topurile din Marea Britanie si s-a vandut in peste 1,5 milioane de exemplare.

Text: Andreea Popescu