Ana Ularu joaca in celebrul serial The Borgias

256 ana-ularuActrita Ana Ularu joaca in sezonul 3 al cunoscutului serial american The Borgias (Viata familiei Borgia). Actiunea serialului este localizata in secolul al XVI-lea si este construita in jurul istoriei familiei italiene de origine spaniola – Borgia, din care facea parte controversatul Papa Alexandru al VI-lea, in rolul caruia il putem vedea pe Jeremy Irons.  

 

Ana o interpreteaza in film pe Charlotte d’Albert, o ducesa din Franta care devine sotia fiului Papei, Cesare Borgia (Francois Arnaud). Prima aparitie a Anei in serial a fost in episodul 5, The Wolf  and The Lamb, difuzat in premiera de postul american Showtime si pe care il vom putea vedea in curand si pe HBO (episodul este programat sa apara pe 26 iunie).

Ana Ularu joaca in filme de la varsta de 9 ani si pana acum a aparut deja in numeroase piese de teatru si filme atat romanesti, cat si internationale. Anul trecut a primit premiul GOPO pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal, iar cariera ei este in plina ascensiune.  In curand o vom putea vedea pe marile ecrane in filmele Serena – alaturi de Bradley Cooper – si O vara foarte instabila. Nu ne ramane decat sa o felicitam pe Ana si sa ii uram sa aiba parte de cat mai multe roluri frumoase!

Puteti vedea secvente cu Ana in The Borgias dand un click aici si puteti citi interviul pe care ni l-a acordat aici.

Text: Bianca Badescu