Anahi a debutat ca antreprenoare

Numai vești bune pentru fosta componentă a trupei RBD. După ce zilele trecute vedeta a anunțat o semi-reîntregire a trupei care făcea ravagii printre adolescenți, la începutul anilor 2000, acum, Anahi și-a lansat propria linie de farduri.

Colecția se numește MIA, aducând astfel un tribut personajului Mia Colucci, interpretat de actriță, în telenovela care a făcut-o celebră, “Rebelde”. Mia Colucci era o fată de bani gata, foarte atentă cu aspectul și imaginea pe care o afișează, pretențioasă și cu idealuri de divă.

Bineînțeles, personajul iubea nuanțele de roz, mov și sclipiciul. Drept urmare, paleta ei de farduri pentru pleoape oferă șansa fanelor acestui personaj, “păpușă Barbie”, să se bucure de culorile îndrăgite de Mia.

Paleta pune la dispoziție 24 de nuanțe, de la rozuri pale, de piersică, burgundy, până la alb, negru și sclipiciuri de diferite culori, potrivite make-up-ului de sărbători. Fardurile vin la pachet și cu o pensulă profesională pentru realizarea machiajului de tip smokey eye.

Anahí Giovanna Puente Portilla, cunoscută ca Anahí, este o actriță și cântăreață mexicană în vârstă de 37 de ani. Artista a renunțat la actorie în 2011, după telenovela „Dos Hogares”, iar acum se ocupă de fundația „Salvame”, prin care îi ajută pe copiii din medii defavorizate.

Actrița este căsătorită în prezent cu un politician, alături de care are doi băieți, cel mare are 4 ani, iar cel mic doar un an. Anahi a ținut secretă cea de-a doua sarcină și a dezvăluit că va deveni mamă pentru a doua oară doar cu câteva luni înainte de a naște.

În martie 2010, cântăreața a revenit în România pentru un concert, parte a turneului “Mi Delirio World Tour”, primul după destrămarea trupei din care a făcut parte. Alături de colegii săi din RBD, vedeta a mai susținut două concerte la noi în țară.Concert RBD – la 12 ani după destrămarea trupei

Membrii trupei RBD se vor reuni pentru un eveniment virtual, care va avea loc pe 26 decembrie 2020, și care va începe, la ora 18:00 (ora României), un maraton de 6 ore de show tribut adus unei generații rebele.

La 12 ani de la ultimul lor concert, trupa RBD revine cu o surpriză la sfârșitul unui an plin de provocări. Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann au anunțat mult așteptata reuniune pe conturile lor de Social Media.

Rebelde este o telenovelă mexicană, transmisă original din 4 octombrie 2004 până pe 2 iunie 2006. Rebelde a fost creat de Televisa. Este o adaptare a serialului argentinian Rebelde Way.

Personajele originale au fost modificate și rescrise pentru audiența mexicană, unele personaje având trecuturi diferite în ambele versiuni chiar dacă aceste două versiuni conțin aproximativ aceleași personaje și aceeași acțiune. Serialul a avut trei sezoane.

Acțunea se petrece în mare parte la Elite Way School (fictiv), un prestigios liceu apropiat de Ciudad de Mexico. În această școală învață copiii persoanelor cu o foarte bună poziție socială, dar și elevi foarte inteligenți, bursieri. Personalul din liceu și părinții elevilor au propriile întâmplări care se desfășoară în paralel cu cele ale elevilor. O caracteristică a serialului este folosirea combinată a cuvintelor spaniole și engleze (spanglish).