Care este machiajul în tendințe?

 

Pe măsură ce frunzele își schimbă culoarea și cad, și gusturile noastre în materie de make-up se schimbă. Este un adevărat ritual de schimbare al felului în care ne machiem și ce culori alegem pentru acest sfârșit de toamnă.

Ne luăm rămas bun de la salopete și optăm în schimb pentru pulovere confortabile, așa trebuie să se întâmple și cu stilul de make-up. Dar când facem o schimbare atât de semnificativă, vrem să ne asigurăm că o facem bine. Voi spune doar: vrem să fim în tendințe, dar să nu uităm de măștile de protecție. 

Așa că iată cele mai cool tendințe ale momentului în materie de machiaj.Fard de pleoape în două tonuri

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙coming soon 💙

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

 Toate femeile au acele culori în paletele de farduri care nu au fost folosite niciodată. Așa că, ân loc să le ții deoparte, alege două nuanțe similare și fă-ți de cap. Rezultatele vor fi demne de Instagram.

Eyeliner cu sclipici

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️Golden Yellow moment⚡️ on @eileenmatiass for @marcellvonberlin Makeup @etienneortega Hair @petermazilu

A post shared by E T I E N N E (@etienneortega) on

În acest sezon, ține departe tușul negru de ochi. Eyelinerul negru, de bază, în makeup nu e neapărat o alegere greșită, dar ce zici de celelalte culori ale curcubeului? O nuanță strălucitoare, ca un galben gold, este o alegere potrivită pentru un makeup dramatic. Și oricum, doar ochii ni se văd, așa că fă-i cât mai expresivi.

Sprâncene pline, dar naturale

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This woman has the most beautiful heart & the sweetest soul. ♥️ @kaiagerber Go wish her a Happy Birthday Month !! 🎂 #BirthdayQueen #70sGlam

A post shared by Ash K Holm (@ash_kholm) on

 

Gelul transparent pentru sprâncene nu a fost așa apreciat inițial, însă acum, când la modă sunt sprâncenele cât mai naturale, este cel mai bun aliat. Durează doar câteva secunde să te dai cu el și vei avea sprâncene aranjate toată ziua.

Buze expresive (dacă nu ești nevoită să ieși din casă)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The lip eye combo you need this fall! 🍁 #MakeupByKilprity Mode: @macbeautyjb Details? Lashes @rokaelbeauty “soluna” Lashes

A post shared by Keita Moore (@kilprity) on

Cum e un machiaj de toamnă fără un ruj statement? Chiar dacă suntem obligați să purtăm mască, nu înseamnă că trebuie să renunțăm cu totul la machiajul buzelor. Te poți machia superb pentru apelurile de pe Zoom sau doar să-ți faci câteva selfie-uri pentru a-ți aminti de vremurile normale.

Fard de pleoape neon

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for all the love on my last post, for everyone asking what the lip colour was it’s one of my all-time favourite products by @danessa_myricks Colorfix in TRIBE 😍 also using @staceymariemua new carnival palette with @bperfectcosmetics @temptu sB fountain @danessa_myricks Vision cream cover and enlight powders, colourfix, gloss @sigmabeauty contour and blush palettes @bmartistlashes 12mm wisps @soapbrows @staceymariemua get wet highlighters Model: @thea_verrier #makeupartistsworldwide #fiercesociety, #wakeupandmakeup #liptrends #makeupaholic #beautyinspiration #butteryskin #blendwithtrend #temptu #temptupro #nothingisordinary #postitforaesthetic #amazingmakeupart #thebabeface #lunarimakeup #muastars #muaawsome #bestmua #sigmabeauty #topthatpose #sigmapro #perthmua #perthmakeupartist #makeupinsider #instamakeup #instamua

A post shared by Isabelle De Vries (@isabelle.de.vries) on

 

Nuanțele închise arată superb toamna, mai ales pe buze, dar se pare că acele culori pot avea o oarecare concurență cu acest superb verde neon. Selectarea unui ton „knockout” de acest fel va aduce accentul pe ochi, atunci când trebuie să porți masca.

All-Over Highlight

Iluminatorul este mereu la modă! Aplică highlighter pe punctele înalte ale feței: pomeți, deasupra sprancenelo și pe arcul lui Cupidon.

CUM SĂ ÎNDEPĂRTEZI MACHIAJUL

Pentru a îndepărta și cel mai rezistent machiaj folosește apa micelară Rilastil Daily Care.

Apa micelară are o formulă delicată pentru curățarea feței și ochilor. Este potrivită pentru orice tip de piele, chiar și pentru cea mai sensibilă și delicată și nnecesită clătire.

Text: Iulia Mirică