Anastacia, detalii despre noul album

Anastacia, detalii despre noul albumFrumoasa cantareata Anastacia revine pe piata muzicala cu forte noi si cu un nou album ce se asteapta a fi unul exploziv. Cantareata a dezvaluit tracklistul complet pentru viitorul sau album, “It’s a man’s world”, pentru ca, sa fim seriosi, acesta este adevarul :D.

Dat fiind ca este o lume a barbatilor, de pe albumul cantaretei nu lipsesc nici coveruri ale celebrelor piese cantate, bineinteles, de barbati: “One” de la U2, “Back in Black” de la AC/DC, dar si “Best of you” de la Foo Fighters. Si pentru ca fanii trebuie sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla in viata ei, Anastacia le-a promis acestora ca le va oferi un video in exclusivitate cu imagini surprinse din spatele studioului. Clipul va fi postat in decursul zilei de astazi pe contul oficial de Twitter al cantaretei si va tine circa 45 de secunde. In ceea ce priveste lansarea albumului, se pare ca aceasta se va intampla pe 9 noiembrie. Cum era de asteptat, pentru promovarea albumului, se vor selecta cele mai bune piese de pe el. In momentul de fata, al doilea single extras de pe album, “Dream On” – initial inregistrat de Aerosmith -, a debutat pe contul de YouTube al artistei acum o saptamana, mai exact pe 22 octombrie.

 

Tracklistul complet al albumului “It’s Man’s World” este:

  1. Ramble On (Led Zeppelin)
  2. Best of You (Foo Fighters)
  3. Sweet Child O’Mine (Guns’n’Roses)
  4. You Can’t Always Get What You Want (Rolling Stones)
  5. One (U2)
  6. Back In Black (ACDC)
  7. Dream On (Aerosmith)
  8. Use Somebody (Kings Of Leon)
  9. You Give Love A Bad Name (Bon Jovi)

10.  Wonderwall (Oasis)

Ultimul videoclip al cantaretei il puteti viziona accesand linkul de mai jos:


Deschide videoclipul 

 

Text: Andreea Popescu

octombrie 30th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate