Anastasia Soare, petrecere cu multe stele!

Petrecere cu multe stele la Anastasia Soare! S-au împlinit 25 de ani de când românca supranumită “Regina sprâncenelor” la Hollywood și-a pornit afacerea cu produse cosmetice peste ocean. În toți acești ani, multe vedete i-au trecut pragul salonului. Și totul ar fi început în camera închiriată a unui salon de coafură din în Beverly Hills, așa cum a povestit chiar Anastasia Soare într-un interviu. Celebra Oprah a caracterizat-o drept “adevăratul vis american”.

Compania americană de cosmetice, condusă de românca Anastasia Soare, renumită pentru produsele dedicate sprâncenelor, a împlinit în acest an 25 de ani de la fondare. Cu acest prilej, Regina Sprâncenelor a organizat o cină de pomină peste ocean. Cum era de așteptat, a invitat cele mai apreciate staruri de la Hollywood!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare)Imbratisari si felicitari de la Jennifer Lopez, Oprah si Cindy Crawford

Printre acestea, au onorat invitația Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Sharon Stone, Heidi Klum, Kim Kardashian și mama ei Kris Jenner, Cindy Crawford, Jessica Alba, Sofia Vergana. Toate starurile au felicitat-o pe Anastasia Soare pentru succesul companiei sale de cosmetice.

Românca și-a primit invitații într-un decor de lux, cu mese ornate cu flori naturale, printre care trandafiri roz și orhidee albe.

Jennifer Lopez s-a numărat printre starurile care au ținut să îi mulțumească public Anastasiei Soare pentru invitație.

„Cină minunată aseară, sărbătorind cea de-a 25-a aniversare a Anastasiei Soare”, a scris diva latino pe rețelele de socializare.

Și Cindy Crawford a postat pe story poze de la eveniment, la care a adăugat inimioare.

Anastasia Soare, în topul celor mai bogate femei din SUA

La cei 66 de ani, Anastasia Soare a reușit să-și pună pe picioare o afacere de mare succes în America, acolo unde s-a stabilit după ce a plecat din România. A devenit și mai cunoscută după ce a îndrăznit să-i facă sprâncenele în direct, la TV, celebrei Oprah Winfrey.

În 2022, românca s-a clasat pe locul 38 în lista Forbes al celor mai bogate femei din SUA, având o avere de 660 de milioane de dolari.

Redactor: Adelina Maris

Sursa foto: Instagram