Anca Badiu este make-up artist cu acte in regula!

SNOW-WHITEDesi a lansat recent un nou single intitulat “Hello”, Anca Badiu s-a ocupat in paralel si de hobby-ul sau, machiajul profesional. Sambata trecuta, Anca Badiu a absolvit cursuile de machiaj ale Academiei de Make-up Kruger.

Se pare ca artista a fost o eleva extrem de constiincioasa, careia i-au fost incununate meritele cu o nota mare la examenul final. Anca se arata incantata de faptul ca a reusit sa-si duca la bun sfarsit acest proiect si a povestit pe-ndelete cum s-a desfasurat testul de absolvire.

Intrebata care este tipul de machiaj preferat, Anca a marturisit:”Ruxandra Dobrescu a fost cea care m-a ghidat de-a lungul acestui curs si m-a fascinat cu profesionalismul si creativitatea de care a dat dovada, fiind astfel un model pentru mine. Aceasta ne-a purtat intr-o calatorie in timp, am invatat machiajul gheiselor, diverse tipuri de make-up din anii ’20 pana in zilele noastre, tot ceea ce tine de curentul punk, rock, retro si tot asa. Totusi pe mine ma fascineaza machiajul Smoky Eyes, probabil si pentru ca este un machiaj de scena. Prefer si machiajul cu efectele speciale si cel de imbatranire, care la fel sunt folosite pentru cinema sau evenimente iesite din comun. Nu vreau sa fac cariera din acest hobby al meu, dar m-a ajutat foarte mult, atat din punct de vedere al imaginatiei cat si in ceea ce priveste practica”.

Anca a lansat de curand si un nou single care se numeste “Hello”, ce a intrat deja pe radiourile din tara.

 

Text: Andreea Popescu