Anca Serea si Kinga Sebestyen au sarit pentru copiii bolnavi de cancer!

Kinga Sebestyen Anca SereaAnca Serea s-a alaturat proiectului caritabil “Kangoo Jumps Pentru Viata“ si a urmat o sesiune de sport alaturi de Kinga Sebestyen si de alti 40 de voluntari. Ora de Kangoo Jumps a avut loc vineri seara si a fost parte a unei campanii nationale ample, prin intermediul careia participantii la orele de fitness conduse de Kinga Sebestyen si de antrenorii sai au donat taxa de participare, precum si sume de bani adiacente, Asociatiei M.A.M.E., in vederea construirii unui Centru de Resurse pentru copiii bolnavi de cancer.

Echipata cu celebrele ghete cu arcuri Kangoo Jumps, Anca Serea a urmat instructiunile de aerobic, ghidata de Kinga Sebestyen, sarind pe ritmurile muzicii si facand miscari ce au ca scop arderea grasimilor, eliminarea celulitei si sculptarea rapida a trupului. Scopul principal al participarii a fost insa dorinta de a contribui la “Centrul de Resurse” pentru copiii bolnavi de cancer si alte boli grave, planuit a fi inaugurat in Bucuresti.

Kinga Sebestyen se afla in al patrulea an consecutiv in care ajuta Asociatia M.A.M.E. prin actiunea “Kangoo Jumps Pentru Viata” la indeplinirea unor scopuri nobile. In acest sens, reprezentantii asociatiei i-au inmanat o diploma de apreciere, precum si o impresionanta felicitare semnata de copiii bolnavi de cancer din Sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.

Campania “Kangoo Jumps Pentru Viata” de anul acesta contribuie la strangerea de fonduri pentru construirea unui Centru de Resurse ce va oferi in mod gratuit programe si servicii sociale, educationale, psihologice si medicale, copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave, care provin din familii defavorizate.

Text: Andreea Popescu