Anca Vlad, laureata la Gala Business Hall of Fame 2012

DSC6095In luna mai a acestui an, la Ateneul Roman din Bucuresti a avut loc cea de-a doua editie a Galei Business Hall of Fame. In cadrul evenimentului, Anca Vlad, presedinte Fildas Catena Group, a fost premiata pentru realizarile exceptionale din sectorul business romanesc.

In acordarea premiilor, criteriile de selectie au fost viziunea si leadership-ul, impactul asupra economiei nationale, implicarea sociala si exemplul de reusita in profesie. Alaturi de Anca Vlad, au fost laureate alte 5 personalitati importante pe piata de business din Romania: Radu Georgescu, presedinte al Grup Gecad, Marius Ghenea, presedinte al FIT Distribution, Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, Florin Talpes, manager al Softwin, si Radu Timis, presedinte al companiei Cristim.

Business Hall of Fame este un eveniment international prestigios, organizat global de catre Junior Achivement si dedicat recunoasterii contributiei unor lideri, manageri sau antreprenori la dezvoltarea economica si sociala a comunitatii. In Canada si Statele Unite ale Americii proiectul are o traditie de peste 30 de ani.

Text: Sabina Ghiormescu