Anca Vlad, printre primele 100 cele mai puternice femei din business din Romania

anca-vladAnca Vlad, presedinte Fildas, a reusit sa cucereasca mediul de business folosindu-si inteligenta si eleganta. La 27 de ani a ajuns coordonator de vanzari, controland un export de milioane de dolari, iar in scurt timp a fost remarcata de catre companiile farmaceutice care veneau in Romania dupa Revolutie. Ambitia, increderea, orientarea, competitivitatea, toate acestea au ajutat-o pe femeia de afaceri Anca Vlad sa reuseasca… si nimeni nu spune ca a fost usor: „Cel mai greu era sa te concentrezi. Puteai sa faci orice, dar domeniul medicamentelor a fost mereu mai frustrant, marjele erau mai mici”, marturiseste Vlad.

Astazi, Fildas a ajuns unul dintre cei mai puternici distribuitori de medicamente pe plan national, iar reteaua de Farmacii Catena, o retea deosebit de importanta printre marile lanturi farmaceutice. Si tocmai pentru ca este o antreprenoare de succes, publicatia BUSINESS Magazin a ales-o si a inclus-o in topul 100 al celor mai puternice femei din business, si nu este vorba despre un clasament, ci despre un demers de evidentiere a calitatilor femeii de afaceri sau manager din Romania. Femeile din business au cariere pe care multi barbati le-ar invidia, au putere, sunt cochete si se bucura de respectul celor din jur.

Cat despre visurile domniei sale, iata ce spune Anca Vlad: “In zece ani as dori ca oamenii sa nu spuna ca merg la farmacie, ci la Catena”.

 

Text: Ruxandra Raica