Anda Adam si Victor Slav – particularul unei relatii publice

Anda_si_Victor_07Toti cei care se indragostesc isi doresc sa-si imparta sau sa-si strige fericirea in fata lumii, rudelor, prietenilor, tuturor. Vine un moment cand simti ca formezi un intreg impreuna cu cel de langa tine, iar de acolo totul decurge firesc. Cum a decurs totul pentru Anda Adam si Victor Slav? Povestea lor o afli bineinteles din TONICA.

Riscul de a fi vedeta
Intamplarea a facut ca s-au asezat unul langa celalalt la prima intalnire cu echipa ”Dansez pentru tine”. Amandoi erau foarte concentrati asupra repetitiilor. Vreme de trei-patru saptamani s-au intalnit doar in timpul concursului, iar prima data cand au iesit impreuna a fost atunci cand Anda a fost eliminata din competitie.

 Dupa ceva timp, au nimerit, inevitabil, si in gura presei. Nu avea de ce sa ii afecteze faptul ca au recunoscut public ca sunt impreuna. Nici faptul ca imediat au inceput unii si altii sa spuna ca nu se potrivesc. “Toate cuplurile sunt barfite, iar atunci cand amandoi partenerii sunt persoane cunoscute, barfele se petrec in vazul lumii. Este un risc pe care ti-l asumi atunci cand decizi sa devii artist sau lucrezi in televiziune”, spune Victor.

Intelegere, comunicare si dragoste

Cand esti in fata publicului, dai piept direct cu rautatea oamenilor. Uneori se intampla ca prietenii, familia sa mai citeasca cate ceva despre cei doi prin ziare si apoi sa-i intrebe daca e adevarat. Un om cerebral stie ce e cu adevarat important si ce nu, si trece peste toate rautatile. Anda crede ca pentru doi oameni care se iubesc cu adevarat, nu conteaza daca sunt in fata sau in spatele publicului, ci daca sunt impreuna sau nu. Un cuplu din showbiz are nevoie de mai multa intelegere. Victor sustine ca, daca Anda era cu un tip care muncea de la 8 la 16, iar ea pleca seara la concerte, nu se intelegeau, sigur. Intelegerea, comunicarea si dragostea sunt ingredientele esentiale pentru reteta unui cuplu perfect pentru cei doi.

Victor
: “Dragostea nu alege nici cum, nici cand si nici unde. Anda e Anda, nu pot sa pun doua puncte si sa enumar toate calitatile ei, pentru ca ar fi prea putine cuvinte care sa exprime ceea ce simt pentru ea.”

 

Anda: “Victor este incomparabil din toate punctele de vedere! Are toate calitatile pe care eu mi le-am dorit dintotdeauna sa le aibe barbatul de langa mine. Undeva, in inima mea si in sufletul meu, am simtit ca exista o legatura foarte puternica intre noi.”

Text: Mihnea Ratte
Foto: Marius Baragan