Anda Adam, transformata in Elsa!

Desi Halloweenul va fi de-abia in noaptea dintre 31 octombrie – 1 noiembrie, la evenimentele organizate weekendul care a trecut cu ocazia acestei sarbatori, vedetele au petrecut alaturi de copiii lor. Au cantat, au dansat si, unele dintre ele, s-au si costumat in personajele preferate ale micutilor.

La petrecerea din parcul unui mall, Anda Adam si-a facut aparitia alaturi de fiica ei, Evelin. Micuta, in varsta de trei ani, a purtat o costumatie identica cu cea a mamei sale: o rochie albastra de printesa, precum Elsa, indragitul personaj din celebrul film de animatie Frozen. Evelin a facut, de altfel, senzatie pe scena, dansand alaturi de mama ei si oferind primul sau recital. Micuta a fredonat una din piesele mamei, precum si un cantecel pentru copii, apoi s-a distrat alaturi de o prietena, in masinutele tamponabile si in jocurile mecanice ale parcului.Vedete scumpe la privit

Andreea Banica a oferit una din rarele sale aparitii publice alaturi de fetita ei, Sofia (9 ani), si de baiatul ei, Noah (2 ani). Impreuna s-au distrat in atractiile parcului, in carusel, in simulatoarele 4D, la roata magica norocoasa unde au si castigat tichete pe care le-au putut schimba apoi cu jucariile lor preferate.

Amalia Enache a sosit alaturi de fiica ei, Alma. Micuta de doi ani s-a plimbat cu trenuletul si a condus masinute decapotabile si chiar un autobuz londonez in miniatura. Ellie White si cei doi copii ai sai, Mihai si Maria, s-au jucat hockey de masa, s-au dat in roller coaster si au calatorit in spatiu in simulatoarele 4D. La fel au procedat si Adina Halas si fiul ei, Serghei, acesta castigand jucaria lui din plus preferata odata ce a dovedit cat de dibace este la jucat hockey de masa.

Talente si distractii pe categorii de varsta

Oana Ionita a participat la eveniment alaturi de sotul ei si de cei doi copii. Micutul Mihai Maxim a purtat un inedit costum de testoasa ninja, iar Isabel a oferit pe scena un superb numar de gimnastica ritmica, dovedind ca mosteneste talentul in dans de la mama ei.

Patrizia Paglieri si fiul ei, Francesco, au preferat atractiile potrivite varstei lor si s-au dat in roller coaster si in masinile tamponabile. Eli Roman a avut grija ca fiul ei, Andrei, sa aiba unul din cele mai impresionate costume de Halloween: Ironman.

Diana Bisinicu a profitat si ea de distractiile parcului, alaturi de fiica ei, Riana, la fel ca si Diana Bart, Livia Graur si handbalista Narcisa Lecusanu, fiecare alaturi de copiii lor.

Text: Cristina Dudau