Andie MacDowell arata incredibil la cei 54 de ani

Andie_20MacDowell_20_20CMT_20Giants_20honoring_20Reba_20McEntire_2008Prezenta pe covorul rosu de la Cannes, Andie MacDowell a dovedit inca o data ca timpul nu a trecut peste ea si ca la cei 54 de ani ai sai arata extraordinar de bine, am putea spune ca la 30. Cu un decolteu ferm, o piele fina, un suras senzual si un farmec aparte, Andie reuseste sa-si conserve frumusetea si naturaletea si sa le faca geloase pe mai tinerele ei colege de breasla.

Si se pare ca si fiicele ei ii mostenesc frumusetea si eleganta. La eveniment, MacDowell a venit insotita de una dintre fiicele sale in varsta de 17 ani, iar aparitia celor doua a fost indelung admirata.

Andie, care este inca imaginea unui brand de produse cosmetice, si-a inceput cariera in anii ’80, a aparut in varianta americana a revistei Vogue si a facut numeroase campanii pentru Yves Saint Laurent, Anne Klein sau Bill Blass. In anul 1989, Andie a jucat in filmul „Sex, Lies and Videotapes”, acesta fiind momentul in care a fost descoperita de intregul Hollywood. De-a lungul carierei sale a castigat numeroase premii si cu siguranta ca nu se va opri aici. Noi am vrea totusi sa stim care este secretul frumusetii lui Andie, macar o mica parte…

 

Text: Ruxandra Raica