Andie MacDowell le sfatuieste pe femeile care au peste 50 de ani sa renunte la fustele scurte

-0andie_macdowell-4202Ca fost model si ca actrita, frumoasa Andie MacDowell, care a fost si imaginea brandului L’Oreal, detine o multime de secrete despre frumusete, despre ceea ce trebuie sa faca o femeie pentru a arata bine. Andie, in varsta de 53 de ani, le-a impartasit cateva dintre secretele ei femeilor trecute de 50 de ani, pe care le sfatuieste sa renunte la fustele scurte.

Noi toate vom ajunge la aceasta varsta, asa ca haideti sa vedem ce crede MacDowell. “Fara fuste scurte! Trebuie sa renuntati la ele, mai ales daca aveti peste 50 de ani, indiferent de cat de frumoase sunt picioarele voastre”. De asemenea, Andie mai spune ca, dupa o anumita varsta, femeile nu ar trebui sa poarte haine inadecvate, precum pantalonii cu aplicatii, specifice pustoaicelor de liceu.

Vedeta, care trebuie sa recunoastem ca arata bine la varsta sa si care este si fost model, se pare ca le-a transmis si fiicelor ei pe cale genetica aceasta frumusete nativa. Cred ca, pana la urma, ar trebui s-o luam pe Andi drept model, deoarece fiecare varsta este specifica unei anumite perioade din viata. Aparitiile ei sunt mereu curate si in ton cu varsta, fata de ale altor staruri care isi mai uita din cand in cand varsta.

 

Text: Ruxandra Raica