Andra Marinescu îi sare în ajutor lui Costin Giurgea, prezentatorul SUPERSPEED

Pasiunile ne definesc pe noi, ca oameni. Sunt cele care ne fac să vrem mai mult, ne relaxează, ambiționează și, de cele mai multe ori, ne scot din zona noastră de confort. Ne-am dori ca ceea ce iubim să ne înconjoare și mulți dintre noi alegem să ne amenajăm propria locuință astfel încât pasiunile noastre să personalizeze spațiul în care ne petrecem timpul. Cum facem asta, totuși, fără să exagerăm?

Costin Giurgea, prezentatorul emisiunii SUPERSPEED, a apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Andra Marinescu, ca să-l ajute să-și integreze pasiunea pentru autoturisme într-o amenajare: „Mie îmi plac mașinile, toată lumea știe asta! Am un spațiu pe care vreau să-l amenajez, în care vreau să se regăsească pasiunea asta a mea. Prin urmare, am venit la Visuri la cheie să încerc să aflu cum să fac asta”.

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie: „Tu ai o pasiune puternică. Nu o pot lua mot-a-mot și să o aduc în amenajare. Prin urmare, mă gândesc să asimilez pasiunea cu un stil – eu zic că cel mai mult se potrivește cel industrial. Când avem o pasiune pe care vrem să o regăsim și într-o amenajare, trebuie să avem grijă să alegem niște elemente care să fie integrate. Ce trebuie să ținem minte este că avem nevoie de accente, prin ele amintim de pasiune.”

Ce alte ponturi a mai primit Costin Giurgea, dar și mai multe sfaturi din partea arhitecților Visuri la cheie, sunt disponibile AICI.

 

 

iulie 22nd, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate