Andrea Zanatelli, debut la Feeric Fashion Days Alba Iulia

Tanarul designer italian Andrea Zanatelli si-a facut debutul in forta in lumea modei odata cu colectia $6.66 adresata adolescentilor. O colectie tinereasca si nonconformista, $6.66 a impresionat publicul prezent la Feeric Fashion Days cu piese vestimentare si accesorii inedite.

Andrea Zanatelli, originar din Milano, este actualmente student in cadrul prestigioasei Haute Future Fashion Academy, institutie pe bancile careia se pregatesc tineri talentati care vor duce mai departe gloria modei italiene.

Desemnat cel mai bun student in cadrul programului intensiv de un an al academiei, Andrea Zanatelli a oferit o mostra a talentului sau in cadrul festivalului de moda Feeric Fashion Days de la Alba Iulia cu o colectie de haine si accesorii inspirate, conform propriilor spuse, de filme precum „Clueless” („Liceenele din Beverly Hills”) si „The Doom Generation”.

„Inspiratia mea sunt filmele, imi place sa imi exprim creativitatea in mod jucaus, iar rezultatul vi l-am prezentat in aceasta seara”, ne-a marturisit Andrea Zanatelli intr-un scurt interviu la fata locului.

www.feeric.ro ; www.Facebook.com/feericfashion

Text: Dana Saporan