Andreea Antonescu intră în “Ferma”

Prietena cea mai bună a Andreei Bălan, şi fosta sa colegă de trupă, Andreea Antonescu intră în competiţia “Ferma. Orăşeni vs Săteni”.

“În viaţă, vorbim de evoluţie, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăţ mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacţionez în situaţii limită. După această experienţă, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfăţată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câştig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, spune concurenta Andreea Antonescu. 

Andreea Antonescu a avut o carieră impresionantă în adolescenţă, datorită trupei din care făcea parte, Andree. Este o mamă atentă la grijile fetiţei ei şi o luptătoare decisă să-şi depăşească limitele.

Rămâne să aflăm cum va fi vedeta primită de ceilalţi fermieri, dar mai ales de George Burcea, fostul soţ al prietenei ei, Andreea Bălan. Acesta a declarat zilele trecute, în cadrul emisiunii “Ferma. Orăşeni vs Săteni”:

Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la „Fermă” să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă.

Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din r*****l în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo” a spus George Burcea, în emisiunea „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, a spus actorul în timpul emisiunii.