Andreea Balan a stat fata in fata cu sosia ei

TCDU Nu mica i-a fost mirarea Andreei Balan cand s-a vazut fata in fata cu sosia sa, in platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cum a vazut-o pe noua Andreea Balan, cantareata a urcat pe scena si impreuna au facut un spectacol pe cinste.

Andreea a avut si un mesaj pentru sosia ei: „In primul rand, vreau sa te compatimesc, pentru ca de mica tot lucrezi”, facand aluzie la cariera sa careia i se dedica inca din copilarie.

Andreea nu a fost imitata de vreunul dintre concurenti, ci de catre un invitat special, al carui nume il vom afla sambata aceasta, de la 20:30 pe Antena 1. Tot atunci vom vedea si alte transformari spectaculoase ale lui Pepe, care data trecuta a aratat ca poate fi o adevarata diva latino, imitand-o pe Shakira, ale lui Serban de la Animal X, ale Ronei Hartner sau ale celorlalte vedete care participa la show. Se pare ca cei opt concurenti au primit din partea ruletei transformari de exceptie, iar Ozana vrea sa fie sigura ca pot face fata oricarei provocari. Astfel ca, la repetitii, i-a supus unui test destul de dur, punandu-i sa cante in timp ce alergau pe banda rulanta.

 Noi n-am reusit sa ne dam seama din poza cine este sosia Andreei. Voi pe cine pariati?

 

Text: Bianca Badescu