Andreea Berecleanu : “Ingrijirea tenului dupa 30 de ani nu este facultativa”

bereckeanuAndreea Berecleanu este una dintre vedetele-model ale peisajului mediatic romanesc. Frumusetea debordanta si inteligenta sunt doar doua dintre atuurile sale. Ceea ce nu stie insa publicul este faptul ca Andreea poseda un bun-simt iesit din comun si un realism cu care putine femei se pot mandri.

 Tonica: S-a schimbat ceva dupa implinirea varstei de 30 de ani in privinta obiceiurilor tale de infrumusetare?

Andreea Berecleanu: Pana la 30 de ani imi permiteam sa mai uit sa imi dau cu o crema pe fata, insa dupa 30 de ani e indicat sa nu uiti. Lucrand in aceasta  bransa de la 18 ani si avand un machiaj abundent, pentru mine demachiatul este o procedura care trebuie facuta cu atentie in fiecare seara. Trebuie retinut insa ca ingrijirea tenului dupa 30 de ani nu este facultativa.

Tonica: La extrema cealalta se afla doamnele care folosesc produse in exces pentru a-si pastra frumusetea. Crezi ca asta este o actiune inteleapta?

 Andreea Berecleanu: Eu mereu spun ca daca esti femeie, si vrei sa stii cum o sa arati peste 30 de ani, trebuie sa iti privesti mama. 

antena1_20101022_0378

Tonica: Crezi ca femeia devine mai eleganta in vestimentatie si comportament dupa 30 de ani?

Andreea Berecleanu: Prin structura mea imi place sa fiu un pic din toate. Sunt femeia copil sau femeia fatala in relatia cu sotul meu, imi place sa fiu partenerul de joaca al copiilor mei, sa fiu femeia gospodina pentru familie, sa fiu femeia prietena pentru grupul meu de amici…Nu spun ca sunt perfecta si nici nu as vrea, dar nu cred ca ma incadrez intr-o tipologie anume. Imi place feminitatea dintotdeauna si, din spusele celorlalti, tind sa cred ca ma reprezinta.

Tonica: Intervine depresia dupa 30 de ani sau depinde de temperamentul fiecarei femei?

 Andreea Berecleanu: E cam devreme sa intervina depresia de la varsta aceasta, poate de la 40, 45, 50 de ani…Nu stiu, am citit atatea interviuri pe aceasta tema, iar unul dintre cele mai autentice, si spun asta pentru ca iti dai seama din tonul interviului cand vorbele sunt din suflet si cand sunt doar de imagine, a fost cel al lui Julianne Moore. M-am regasit in felul ei de a simti si de a povesti, am descoperit experiente comune pe plan sentimental cu aceasta diva a marilor ecrane si am realizat ca ea se simte foarte bine in pielea sa la 50 de ani, iar eu sper sa ma simt la fel de bine peste 10-20 de ani. Un alt exemplu graitor in acest sens sunt parintii mei, pentru care varsta nu inseamna decat o cifra in buletin si nimic mai mult…

Text: Andreea Dragan