Andreea Berecleanu, noua vedetă Prima TV

Andreea Berecleanu revine la pupitrul știrilor. Fosta vedetă Antena 1 se întoarce la televizor, doar că nu la Observator, ci în studioul Focus de la Prima TV.

După 17 ani de lucrat la Antena 1, canalul pentru care aceasta devenise imagine, în primăvară, Andreea Berecleanu a demisionat. Se zvonește că la mijloc ar fi fost niște neînțelegeri.

Sandra Stoicescu trebuia să vină în locul acesteia, iar aceasta să fie mutată la o altă oră, care nu era în prime time. Lucru care a supărat-o pe Andreea și a făcut-o să ia decizia de a pleca din trust, chiar dacă job-ul îi aducea venituri lunare de peste 5000 de euro.

Vedeta TV, în vârstă de 45 de ani, a precizat în mesajul său postat pe Facebook, la acea vreme, că nu va accepta „situații impuse”.

Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. “Trăsniții” au fost scoși din grilă, iar la știrile de weekend a fost adusă Roxana Hulpe, fost reporter la PRO TV.

Prima TV a trecut, acum două luni, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, fapt care aduce aceste schimbări ale canalului. Postul va trece curând și la emisia în format HD. Prima TV București va suferi modificări în grila de programe, însa Prima TV Iași va rămâne cu grila nemodificată, cel puțin deocamdată.