Alexandra Stan, nuntă în secret

Cântăreața Alexandra Stan a anunțat că s-a măritat weekend-ul trecut. Vedeta, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit la malul mării, în mare secret cu Emanuel Necatu.

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit,” a declarat artista pentru revista Viva!.

Alexandra Stan a spus de nenumărate ori că îți dorește o familie: „Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie”, spunea cântăreața într-un interviu pentru Unica.

https://www.instagram.com/p/CQtZVXIMdlO/Elena Lasconi a oficiat cununia civilă dintre cei îndrăgostiți

Cununia civilă a Alexandrei Stan a avut loc în urmă cu două luni, pe 14 aprilie, tot în secret, la Câmpulug Muscel. Primărița Elena Lasconi este cea care le-a oficiat căsătoria.

Cine este soțul Alexandrei Stan

“Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social.

…pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a povestit vedeta pentru revista Viva!

Emanuel Petre Necatu are 35 de ani și este pasionat de artele misterioase ale Orientului. Zvonuri spun că soțul Alexandrei Stan reușește să facă bani serioși din cursurile pe care le susține celor care vor să învețe calea Tao. Numele acestuia apare și în arhivele Federației Române de Kempo, în 2013, acesta reușind să ocupe locul al treilea la un campionat național, scrie Fanatik.

Ce spune sora Alexandrei Stan despre relația celor doi

Invitată la emisiunea “Ștafeta mixtă”, sora artistei a dezvăluit că Alexandra Stan ar fi îndrăgostită din nou, încă din luna februarie.

În perioada în care artista se afla în competița Survivor de pe Kanal D, în echipa “Faimoșilor”, sora sa povestea despre iubitul misterios al Alexandrei că:

„A avut încredere în ea şi a susţinut-o. Chiar am discutat cu el, de altfel discutăm şi comentăm la fiecare ediţie a show-ului. Suntem un soi de comentatori. El îmi spune că îşi doreşte ca Alexandra să stea cât mai mult. Nici o clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an.”

Bettina Cristea

foto: Instagram, Facebook, Viva!