Vedetă gravidă în 7 luni – ajunsă de urgență la spital!

Alina Laufer, însărcinată în șapte luni cu gemeni, a ajuns ieri de urgență la spital. Soțul acesteia a anunțat că Alina pierde lichid amniotic.

Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris pe Facebook soțul Alinei, Ilan Laufer.Despre importanța lichidului amniotic

Încă din primele săptămâni ale sarcinii, în cavitatea amniotică apare lichidul amniotic. Acesta crește odată cu dezvoltarea fătului, ajungând la o valoare maximă (între 500 – 1000ml) în jurul celei de-a 34a săptămâni de sarcină. Ulterior, lichidul scade treptat până în apropierea nașterii.

De-a lungul sarcinii, lichidul se recirculă – bebelușul îl înghite, acesta îi ajunge în stomac și în tractul digestiv, apoi se absoarbe în circulația fetală, trece prin rinichi, de unde este evacuat prin urină. El are rolul de a proteja copilul de șocurile exterioare, îi asigură acestuia un mediu cu o temperatură constantă, menține cordonul ombilical în poziție normală, ajută fătul să-și dezvolte tonusul muscular și oasele, și-i dezvoltă corespunător plămânii.

Ruperea membranelor și scurgerea lichidului amniotic se face în momentul în care se apropie nașterea. Acesta are rolul de a lubrefia canalul vaginal, pentru a ușura nașterea copilului.

Despre stilul de viață al Alinei Laufer

În urmă cu doar o săptămână, vedeta mărturisea că și-a găsit deja bonă pentru cei doi copii și povestea că au venit deja muncitorii pentru a zugrăvi camera copiilor. Mai mult, Alina dezvăluia că s-a îngrășat doar 10 kilograme, iar principalele sale pofte sunt dulciurile, motiv pentru care face sport timp de 25 de minute, aproape în fiecare zi.

“De vreo 2-3 săptămâni am început să fac și sport, acasă la noi, pe terasă unde avem amenajată o mică sală de sport. Îmi lucrez în mod special brațele, câte 25 de minute în fiecare dimineață, de luni până vineri. Am observat că de când mă antrenez, mănânc și nu mă mai îngraș, am stagnat la 61 kilograme și jumătate…”, declara Alina Laufer săptămâna trecută, pentru Click!

Anul trecut pe vremea asta, viitoarea mămică spunea că arată impecabil datorită investiției  de aproximativ 20.000 de euro, pa care a făcut-o în trupul său. Aceasta a recunoscut că și-a pus silicoane, și-a mărit fesele cu grăsime proprie, și-a operat nasul și a recurs la lifting facial pentru a-și întinde pielea de pe gât.

Ea și actualul său soț au locuit timp de doi ani în Miami, fapt care a făcut-o pe Alina să devină o persoană mai discretă, renunțând astfel la viața sa publică. Odată cu mutarea, Alina Laufer a început să adopte o alimentație sănătoasă, să facă sport… lucruri care au ajutat-o să se mențină în formă.

Anterior căsniciei cu politicianul Ilan Laufer, în vârstă de 36 de ani, Alina (37 de ani) a mai fost căsătorită cu artistul Jorge (de 38 de ani), cu care are o fetiță de 12 ani, pe Karina.

Photo: Instagram, Freepik

Text: Bettina Cristea