Andreea Mantea își va trăi viața la televizor

andreea mantea

Andreea Mantea  își va trăi viața în fața camerelor de filmat începând din 5 octombrie. Prin intermediul reality show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, cei din față micilor ecrane pot deveni părtași la emoțiile, întâmplările pe care această le trăiește zi de zi.  Fie că se află acasă, alături de membri ai  familiei și prieteni, sau este angrenată în diverse situații de viață, activități profesionale sau de relaxare, vedeta va oferi cu generozitat adevărate porții de viață fanilor săi. Fiul ei va fi vedetă

Emoțiile prezentatoarei TV sunt uriașe, pentru că, după o vacanță bine meritată, așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul din întreagă țară. Bucuria este copleșitoare  și datorită faptului că în multe dintre situațiile expuse telespectatorilor se va află și micuțul David, fiul vedetei, în vârstă de 5 ani. 

Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viață mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viață, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toțîi mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care ii iubesc enorm. David este cel mai important om din viață mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului”, a spus Andreea Mantea.

Vezi aici mai multe despre vedeta Kanal D