ANDREEA MANTEA: „Sunt mai fericita de cand sunt insarcinata”

andreea-mantea-insarcinataAndreea Mantea, prezentatoarea show-ului „Burlacul” si a reality show-ului „Mireasa pentru fiul” meu de la Antena 1, va deveni in curand mamica. Asa ca am fost curioase sa aflam cum se pregateste pentru acest moment si ce s-a schimbat in viata ei de cand a aflat vestea cea mare!TONICA: Spune-mi, in primul rand, cum a fost experienta de la „Burlacita” pentru tine si care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai invatat in aceasta emisiune…

Andreea Mantea: A fost o experienta unica, inedita si speciala! Nu voi mai trai asemenea momente in asemenea cadre niciodata, cu siguranta! Au fost cateva lucruri pe care le-am invatat. Intotdeauna exista loc de noi informatii!

T: Acum vei prezenta emisiunea „Burlacul” ce va incepe la Antena 1 din 15 ianuarie. Ce sfaturi i-ai dat lui Andrei Andrei pentru aceasta emisiune?

A.M.: Nu am vrut sa il influentez deloc. Singurul sfat pe care i l-am dat a fost acela de a alege cu inima, atunci cand va alege.

T: Ii vei tine pentru o perioada locul Mirelei Boureanu Vaida la emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”. Pentru ca vorbim despre un reality show de dating, spune-mi care sunt, in opinia ta, lucrurile de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne alegem partenerul?

A.M.: Este foarte usor sa cunosti cu adevarat o persoana intr-un astfel de show, pentru ca nu poate purta o masca si juca teatru la nesfarsit. De asta trebuie sa tinem cont. Sa urmarim acea persoana in diferite ipostaze. Daca este falsa, va ceda la un moment dat.

T: Crezi in dragoste la prima vedere sau crezi ca doi oameni se pot indragosti abia dupa ce se cunosc cu adevarat?

A.M.: Cred in dragoste la prima vedere pentru ca am trait-o. Dar hai sa o numim „indragosteala”. Da, te poti indragosti la prima vedere.

T: Peste cateva luni vei deveni mamica, cum s-a schimbat viata ta de cand ai aflat vestea?

A.M.: Sunt mai fericita si… prioritatile sunt altele. Nu mai conteaza nimic acum! Doar venirea bebelusului si apoi sa ii ofer o viata cat mai frumoasa.

T: Ai simtit ca esti insarcinata inainte sa iti faci testul (sau sa mergi la medic), a fost vreun semn?

A.M.: Da, am simtit pur si simplu ca este acolo.

T: Sunt multe femei care isi doresc un copil si au dificultati in a ramane insarcinate. Stiu ca si tu te-ai confruntat cu niste probleme, cum ai trecut peste ele si ce sfat le-ai da celor care trec printr-o situatie similara?

A.M.: A fost o perioada grea, dar am invatat un lucru: o viata de om este foarte importanta. Nu va veni in aceasta lume cand vrem noi, orice am face! Va veni doar atunci cand va vrea Dumnezeu.

T: Cum au fost primele luni de sarcina pentru tine?

A.M.: La inceput a fost destul de greu… ameteala, greturi, pofte. Dar acum este totul bine.

T: S-a schimbat ceva in stilul tau de viata de cand esti insarcinata?

A.M.: Evident! Se schimba tot! Nu mai mananci ce mancai, nu mai bei ce beai, nu mai porti acelasi numar la haine, nu mai poti fi o fire la fel de activa, nu iti mai ajunge somnul si multe altele!

T: Vei naste natural sau prin cezariana?

A.M.: Nu m-am hotarat inca.

T: Crezi in vreo superstitie legata de sarcina?

A.M.: Da, sunt foarte superstitioasa, dar iata ca nu s-a adeverit nimic pana acum. Toata lumea imi spunea ca va fi fetita si iata ca este baietel.

T: Ce lucuri vrei sa il inveti pe cel mic, care sunt principiile cu care vrei sa plece la drum in viata?

A.M.: Sunt EXTREM de multe lucruri pe care vreau sa i le spun si pe care as vrea sa le urmeze, dar pana atunci mai este. Ori mai stergem, ori mai punem pe lista. 🙂

Text: Bianca Badescu