Andreea Mantea, pusă la încercare de către fiul ei

Vedeta Kanal D, Andreea Mantea, trebuie să ia o decizie urgentă în legătură cu fiul ei. În ediţia din această seară a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, protagonista va fi pusă în faţa unei alegeri dificile. Un rol extrem de important în luarea acesteia îl are persoana care o iubeşte cel mai mult, fiul ei. 

Legătura Andreei Mantea cu David este una exceptională, cei doi petrec aproape tot timpul împreună, însă momentele în care mama trebuie să petreacă timp departe de copilul ei îi pun pe amândoi la grea încercare.

Vedeta se pregăteşte pentru a lua parte la un eveniment important din viaţa celei mai bune prietene, iar copilul o roagă, cu ochii în lacrimi, să rămână acasă, alături de el. Insistenţele lui David continua şi telefonic, în timp ce Andreea se află în maşină, în drum spre eveniment.  Micuţul o roagă, plângând, să se întoarcă la el.

“Fiind mamă singură, de-a lungul anilor, l-am învăţat pe David cu mine acasă, în permanenţă. Mă abţin cu greu să nu plâng în faţa lui.  (…) Dar cumva îmi este greu, nici nu ştiu când va fi momentul acela când va trebui să îl rup de mine. Când, la câţi ani? Fără să îl doară atât de tare, fără să mă doară pe mine atât de tare (…) Mi-a fost foarte greu să plec şi, cu toate astea, am făcut-o!”,  spune Andreea Mantea.

Cum va reacţiona Andreea Mantea, în final, pusă în faţa acestei alegeri vom vedea în ediţia din această seară a reality-show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la ora 23:00, la Kanal D.

Dacă şi tu eşti proaspătă mămică, te invităm să afli mai multe sfaturi despre sănătatea celui mic şi a ta, din cărticica Mama şi Copilul disponibilă şi online AICI! 

Bettina Cristea

Photo: PR