Andreea Marin Banica – primul Ambasador Avon Romania al Campaniei pentru Sanatatea Sanilor

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0aandreea-marin-banicaLa aniversarea celor 10 ani ai Campaniei pentru Sanatatea Sanilor demarata de Avon, Andreea Marin Banica s-a alaturat echipei, devenind astfel primul Ambasador Avon Romania Campania pentru Sanatatea Sanilor. Activitatea depusa de catre Compania Avon de-a lungul anilor, donatiile, investitiile facute si interesul in ceea ce priveste sanatatea femeilor au convins-o pe Andreea sa faca parte din aceasta campanie si sa lupte impotriva acestei afectiuni extrem de intalnite in randul femeilor din Romania.

Datorita preocuparii si implicarii de care a dat dovada Andreea Marin Banica de-a lungul timpului in ceea ce priveste astfel de proiecte similare, este cea mai potrivita persoana care sa reprezinte cu succes Campania pentru Sanatatea Sanilor, campanie cu ocazia careia Avon a lansat cerceii „Fundita Promisiunii”, produs dedicat strangerii de fonduri.

„Viata este frumoasa si merita traita frumos si demn alaturi de cei dragi. Cancerul la san nu discrimineaza. Vreau ca femeile din Romania sa fie constiente ca i se poate intampla oricui si ca un simplu control le poate salva viata. Promite-ti tie si celor dragi ca vei merge sa afli ca esti bine! O promisiune poate invinge ignoranta si prejudecatile”, va indeamna Andreea Marin Banica pe blogul personal: www.andreeamarinbanica.acasa.ro.

Text: Ruxandra Raica