Andreea Marin – despre cele trei căsătorii şi patru relaţii

andreea marin

Andreea Marin a vorbit în cadrul emisiunii „Alege-te pe tine” de pe Canal 33 despre relațiile pe care le-a avut până acum.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură unele cu altele. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei.” Partenerul care a profitat de celebritatea ei este, probabil, cel  de-al treilea soţ, fizioterapeutul Tuncay Öztürk, cu care a fost căsătorită din 2013 până în 2017.Doi soţi, doi prieteni

Andreea Marin a adus în discuție și relația pe care a avut-o cu Ștefan Bănică, tatăl fiicei ei, Violeta, în vârstă de 13 ani.  „Am avut și relația cu tatăl copilului meu, în care amândoi eram persoane cunoscute și acolo a fost un fel de a privi lucrurile.”

“Am avut și relația de început, de la 18 ani, când eu creșteam și mă dezvoltam ca persoană publică și am avut tot sprijinul în acea relație. Ne-am despărțit pentru că la un moment dat vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de acest prim om din viața mea.”

Dragostea din prezent

Cu această ocazie a vorbit şi despre relaţia în care este de patru ani cu Adrian Brâncoveanu. „Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu, văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, e bine să prețuiești acest lucru”, a declarat Andreea Marin pentru Canal 33.

Andreea Marin a fost până acum căsătorită de trei ori. În 1995, când avea 21 de ani, vedeta s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, însă în 2000 au divorțat. A doua a fost cu Ștefan Bănică, cu care s-a căsătorit în 2006. După șapte ani, cei doi s-au despărțit. Ulterior, a urmat mariajul cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk, din 2013 până în 2017.

Cristina Dudău 

Foto Facebook