ANDREEA OLARU: “depind de anumite aparate de sport pe care nu le dețin”

De Andreea Olaru îți amintești cu siguranță ea de la Vocea României, iar parcursul ei de atunci nu a făcut decât să dovedească flerul pe care l-a avut Marius Moga când a ales-o în echipa lui. Iată ce ne-a răspuns la câteva întrebări “de sezon”Cum îți petreci timpul în izolare

Citesc, cant, meditez, gătesc, lucrez la proiectele mele și mă bucur de puțînă liniște. Nu e ușoară această perioada, însă trebuie să privim partea bună a lucrurilor și să fim încrezători. 

Ce provocări ai întâmpinat în perioada asta?

În perioada asta m-am izbit de niște stări profunde de autocontrol. Mi-am dat seama că nu e ușor pentru mine să fac lucrurile în alt mod decât am fost obișnuită. Îmi lipsește studioul, îmi lipsesc repetițiile, oamenii cu care lucrez, energia de grup și sala de sport. Însă m-am conformat rapid și acum mă pot bucură de perioada asta. 

Care este primul lucru pe care îl vei face după ce revenim la normal?

Primul lucru pe care vreau să-l fac este să-mi văd familia, voi merge acasă. Apoi voi pune sesiunile de studio pentru a-mi termină treaba și voi merge la antrenamentele de sport.

Faci sport în perioada asta?

Fac sport însă nu așa cum mi-aș dori. M-am obișnuit cu un antrenament bine stabilit și depind de anumite aparate de sport pe care nu le dețin.

Recomandări de muzică:

Recomand piesele de stare, mai precis:  Sia – Some people have real problems (FULL ALBUM), iar pentru relaxare “LIBERATIONS DOOR “ – Snatam kaur (FULL ALBUM).

Recomandări de filme:

Filme: Serialul “Freud”, serialul “Outlanders”

Recomandări de cărți:

Cărți: “Femeia interzisă vorbește” – Pamela Kribbe  

“Dependend de spirit“ – Gabrielle Bernstein, “Conversații cu Dumnezeu” – Neale Donald

Text Alexandra Lupu