Andreea Olaru & Robert Toma au lansat „Oare o sa-ti amintesti?”

Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prestatia memorabila de la Vocea Romaniei. Acum, frumoasa artista este pregatita sa cucereasca publicul cu primul ei single, „Oare o sa-ti amintesti?”, alaturi de Robert Toma.

Despre piesa „Oare o sa-ti amintesti?” se poate spune ca este un pansament pentru orice suflet, indiferent daca este vorba despre o relatie de iubire sau de una de prietenie. In aceasta colaborare muzicala dintre Andreea Olaru si Robert Toma se vor regasi, cu siguranta, multe dintre persoanele care au trecut prin astfel de intamplari.  Sentimentul de „gol”, lipsa de speranta in reimpacarea cu sufletul drag, te transpun intr-o stare de visare. Cu totii avem nevoie de speranta ca oriunde am ajunge, ajungem impreuna cu cei de care avem nevoie alaturi.

Povestea din spatele clipului „Oare o sa-ti amintesti?” este plasata intre doua planuri, respectiv intre iubire si amintiri. Videoclipul este regizat de Spoiala Brothers, iar piesa este compusa de Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonica si Andreea Olaru, in studiourile DeMoga Music.O voce „camelonica”

Andreea Olaru este o frumusete care nu poate fi trecuta cu vederea, iar vocea ei „cameleonica” surprinde la fiecare interpretare live. Nascuta in Botosani, Andreea si-a descoperit talentul si pasiunea pentru cantat la varsta de 6 ani, dar nu a fost indrumata catre muzica, ajungand sa devina absolventa a Facultatii de Drept. Vocea lui Robert Toma vine in completarea piesei si se imbina perfect cu mesajul melodiei si cu vocea Andreei. Artistul este cunoscut pentru feat-urile pe care le-a lansat de-a lungul timpului si pentru calitatile lui de compozitor. Robert a compus piese si a colaborat cu numerosi artisti cum ar fi Marius Moga, Andra, Amna, Alina Eremia, Corina, Delia si multi altii.

Text: Iulia Mirica