Andreea Patrascu – „Barbatii se ascund prea mult”

Andreea Patrascu - „Barbatii se ascund prea mult”Diferentele intre sexe incep sa piara pe zi ce trece. Atat barbatii, cat si femeile nu mai viseaza de mici la o familie cu multi copii, ci incearca in primul rand sa se realizeze din punct de vedere profesional. Abia apoi cauta implinirea in plan personal. Exista totusi o diferenta, despre care ne-a povestit Andreea Patrascu, interpreta personajului Irina din serialul „Inima de tigan” de la Acasa TV.

Realitatea este ca barbatii se feresc de orice tip de angajament. Sentimentul provine din faptul ca se simt constransi sa actioneze dupa anumite canoane, iar acest lucru ii deranjeaza. Fenomenul este perfect explicabil si apare si in randul femeilor, insa este mai putin pregnant si are o frecventa mai scazuta. „Femeile ii pot convinge pe barbati sa faca multe lucruri carora li se opun intial, dar solutia aleasa nu trebuie, in niciun caz, sa fie insistenta nefondata”, sustine Andreea.
 
Premiul cel mare se acorda… inteligentei!
O artista care a studiat vioara timp de 8 ani si pian 4 ani este greu de cucerit oricat de melodioase ar fi propunerile. „Ma indragostesc destul de greu, dar si cand o fac, ma dedic total persoanei iubite.” Un barbat o poate cuceri pe actrita Andreea Patrascu prin inteligenta lui, printr-o personalitate puternica si un simt al umorului dezvoltat. O descriere fizica a barbatului ideal este greu de realizat, pentru ca aspectul exterior conteaza mai putin pentru ea. Este important totusi sa fie destept, independent, interesant, charismatic si putin misterios.

Barbatii pot crea un moment special in orice cadru
In general, femeile sunt mai romantice si isi doresc un decor intim si feeric, o muzica buna, lumanari parfumate si multe, multe gesturi tandre. „Barbatii, in schimb, sunt mai lipsiti de inhibitii si pudoare si pot crea un moment special in aproape orice cadru”, a observat tanara consilier de credite pentru persoane fizice in viata de zi cu zi. Barbatii sunt mai putin pretentiosi si pot fi usor impresionati de o seara surpriza pregatita de iubita lor. Imbinarea perfecta dintre preferinte intervine de la caz la caz, dar concesiile sunt varianta cea mai sanatoasa intr-o relatie.

Diferentele de comunicare intre sexe
Impresia generala este aceea ca numai barbatii indraznesc sa-si povesteasca intimitatile fara retineri, insa realitatea este alta. Si femeile isi fac confesiuni, poate chiar mai des decat barbatii. Singura diferenta intre discutiile femeilor si cele ale barbatilor este limbajul, mesajul fiind acelasi.

“O greseala fundamentala a barbatilor este ca se ascund prea mult si uneori nu stiu sa-si exprime corect sentimentele.”

Text: Mihnea Ratte
FOTO: Acasa TV