Andreea si Cabral, extremele care se atrag

Andreea Patrascu si Cabral Ibacka s-au cunoscut in urma cu 7 ani pe platourile de filmare din Buftea iar din acel moment au devenit de nedespartit. Mulatrul nu a stat mult pe ganduri, iar la mai putin de 2 ani, a ingenuncheat cu mare tam-tam la geamul Andreei si a cerut-o de sotie. Frumoasa lor poveste de dragoste pare rupta dintr-un film de comedie si spunem asta deoarece nu exista zi fara ca cei doi sa nu glumeasca unul pe seama celuilalt sau sa fie autoironici. Am stat de vorba cu indragita Andreea si am aflat care este reteta mariajului perfect si care este cea mai arzatoare dorinta a cuplului: sa devina parinti!Tonica Tv: Aveti o relatie perfecta. Care este secretul vostru?

Andreea Ibacka: Avem si noi probleme ca in orice cuplu dar suntem de foarte multi ani impreuna si ne-am obisnuit unul cu celalalt si am ajuns sa ne toleram si acceptam tabieturile si mofturile. Dar ne si certam, eu cred ca ne-am nascut pentru a ne contrazice! Noi abordam viata si relatia de cuplu implicit, cu foarte mult umor, ironie si autoironie, adica noi luam cu zambetul pe buze problemele care pe altii poate ii coplesesc, dar asta nu inseamna ca noi nu avem probleme.

Tonica Tv: Cum depasiti situatia in urma unei certe?

Andreea Ibacka: Ne ignoram cateva ore si dupa aceea se mai calmeaza situatia de la sine. Daca se intampla sa fie si Tiarra, catelusa noastra, prin preajma, sa faca cate o nazbatie, sau eu sa gatesc ceva bun, se mai indulcesc lucrurile.

Tonica Tv: Cine este cocosul in familie si cine gateste?

Andreea Ibacka: Pai nu as vrea sa fiu eu cocosul, dar asta nu inseamna ca sunt gaina batrana! Doar eu gatesc si ei, Cabral si Tiarra, mananca. Daca sunt singura acasa eu nu fac nimic de mancare pentru ca eu nu mananc. Ma multumesc cu un sandvis si atat. Dar pentru ei gatesc ca doar asa scrie in contractul marital.

Tonica Tv: Voi aveti cuvinte de alint foarte ciudate. Cabral la un moment dat te-a numit chiar otravita. Cum ai facut fata atator apelative?

Andreea Ibacka: Pai asta face el frecvent, dar exista si reversul medaliei pentru ca si eu obisnuiesc sa-l alint suedezule, batranul si marea, paleolitic si multe altele de genul acesta.

Tonica Tv: Aveti in plan sa mariti familia?

Andreea Ibacka: Da! Chiar avem in plan, insa nu a venit momentul. S-a crezut la un moment dat ca avem dificultati de ordin medical in sensul acesta, ceea ce nu este adevarat. Pur si simplu am fost foarte ocupati si cred ca trebuie sa ne dedicam intru totul acestui proiect, ceea ce o sa se intample in lunile urmatoare.

Tonica Tv: Ce va doriti sa fie, fetita sau baiat?

Andreea Ibacka: Eu ma vad mama de baiat dar pana la urma nu conteaza ce o sa fie. Eu oricum vreau doi copii si atunci nu conteaza ce este primul, dar la al doilea dam in carti!

Tonica Tv: Primul lucru la care se gandesc mamele este numele. Tu te-ai gandit?

Andreea Ibacka: Avem o contradictie si in sensul acesta pentru ca sotul meu are preferinte mult mai exotice decat am eu si atunci nu putem cadea de acord. Probabil ca racile acestea vor continua pana in ziua neasterii si el, care se va duce sa inmatriculeze copilul, o sa aleaga un nume de capul lui.

Tonica Tv: Care a fost cea mai frumoasa vacanta petrecuta impreuna de pana acum?

Andreea Ibacka: Probabil ca luna de miere pentru ca atunci totul era inca lapte si miere.

 

Text: Madalina Manole