Andreea Spataru: „Barbatul este un autovehicul care cand functioneaza, cand nu merge!”

Andreea-Spataru-1“Blondele sunt considerate proaste”, spune Andreea Spataru, prezentatoarea emisiunii „E dimineata, Natiune!” de la National TV. Dar acest fapt nu e neaparat un lucru rau. O blonda poate analiza mai atent si poate surprinde mai multe decat atunci cand o persoana este privita drept inteligenta. Cei implicati intr-o discutie cu o blonda au tendinta de a fi mai atenti la ceea ce spun.
 
Este important pentru orice femeie sa se simta implinita, atat sufleteste, cat si in plan profesional. Acest lucru ajunge sa confere o siguranta de sine benefica pentru toate femeile. Pe plan profesional, femeia se poate implini singura, dar cum ramane cu partea a doua? Aici intervine barbatul, cel mai elcovent exemplu de nestatornicie existent. Desi o relatie te face sa treci peste bariere si prejudecati, cu barbatul este de munca.

“Nu exista barbatul ideal!”
Dragostea este ceva foarte greu de definit si diferit pentru fiecare dintre noi. Pentru Andreea este importanta afectiunea, modul in care este tratata, felul de a fi al barbatului, cultura lui, dar toate acestea nu au nicio valoare daca nu exista acel “ceva” care sa o atraga. Apetisanta blonda considera ca barbatul “ar trebui sa reprezinte o imbinare de calitati fizice si morale. Sa fie si chipes si inteligent, sa stie sa se faca placut si sa reuseasca sa insufle un sentiment special. Deci, nu exista barbatul ideal!”

Focul neintretinut se stinge
Principala greseala pe care Andreea a observat ca o fac barbatii este ca, “dupa ce au o senzatie de siguranta ca femeia le apartine in totalitate, incep sa nu mai fie ca la inceputul relatiei. Iar un foc ce nu este intretinut… se poate stinge oricand!”

Superficial masculin

Femeilor le place sa dezvolte foarte mult orice subiect. Ele pot discuta despre defectele partenerilor, despre ceea ce si-ar dori ele de la relatia respectiva sau despre alte relatii pe care si le-ar dori sa le aiba. In schimb, barbatii discuta mai mult de aspectul fizic al diferitelor femei si despre succesul pe care il au in abordarea lor.

Vara ai chef de “viata”
Datorita vestimentatiei adecvate acestui sezon, femeile pot deveni mult mai interesante, dar in egala masura si barbatii. “Sunt multe relatii care se dezbina vara, dar si altele care prind contur, de obicei cauza primelor mentionate. “In general, anotimpul cald ne da o senzatie de optimism si un chef mai mare de viata”, considera prezentatoarea matinalului.

„Barbatul poate fi asemuit unui autovehicul care cand se strica, cand functioneaza, unui ursulet care cand mormaie, cand mananca miere, iar zicala este ca barbatul poate fi totodata si ce e mai bun si ce e mai rau in viata noastra.”

Text: Mihnea Ratte
FOTO: National TV