Andrei Leonte, prima piesa in limba engleza

decupat_Andrei LeonteDupa ce, in ultimii ani, Andrei Leonte, fostul castigator de la X Factor, a scos doar piese in limba romana, iata ca a venit timpul unui release in limba engleza. Succesoarea melodiilor Te iubesc cat 2, Te sun eu si Care pe care, noua sa piesa, intitulata Hesitate to love, are un sound energic si vesel, fiind in perfecta armonie cu sezonul fierbinte ce va urma.

Videoclipul, un Instagram cu soundtrack

Pe versurile lui Andrei Leonte si labelul baietilor de la Deepside Deejays, piesa Hesitate to love se bucura de un videoclip incarcat de buna dispozitie si de peisaje exotice incantatoare in care il putem admira pe protagonistul nostru plimbandu-se cu zambetul pe buze si cu vacanta la brat.

„In esenta, ea este o piesa de dragoste care te incurajeaza sa nu eziti, sa nu stai pe ganduri si sa te lasi dus de val. Videoclipul e ca un mare Instagram de vara… cu soundtrack! Asa a fost gandit de la inceput si asta ne-a inspirat si piesa inca de cand a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays. Ne venea sa plecam la mare, direct pe plaja, si sa comandam ceva cu 80% gheata in pahar!”, a marturisit Andrei Leonte.

Text: Madalina Manole