Angela Gheorghiu lanseaza un nou album de colinde

Angela Gheorghiu lanseaza un nou album de colindeDupa succesul pe care l-a avut in 2013 cu albumul de colinde O, ce veste minunata!, album premiat cu Discul de Aur pentru vanzari record, celebra soprana Angela Gheorghiu s-a pregatit pentru Sarbatorile de iarna de anul acesta cu un nou album de colinde intitulat Guardian Angel.

 

 

 

 Colinde internationale si duete surprinzatoare

Noul album contine atat colinde romanesti cat si colinde internationale foarte cunoscute, piesele fiind cantate in engleza, franceza, germana si chiar si in rusa. Repertoriul cuprinde si doua piese cantate in duet: I’ll Be Home For Christmas, impreuna cu Loredana Groza si It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas, interpretata impreuna cu fiica sa, Ioana Dan. Piesele cu care va ajunge la inimile oamenilor de Craciun au fost reorchestrate special pentru vocea Angelei Gheorghiu, pentru acest fapt soprana colaborand cu muzicieni recunoscuti atat pe plan national cat si international: Andrei Tudor, Steven Mercurio si Julien Painot.

Angela Gheorghiu lanseaza un nou album de colinde“Am dorit sa cant impreuna cu fiica mea, Ioana Dan, pentru ca am avut dintotdeauna acest dor special de a fi aproape de cei dragi. Am insistat mult pentru a o convinge, dar am reusit, iar acordul ei m-a facut fericita. Piesa are o emotie sincera. Duetul cu Loredana este o recunoastere a unei prietenii ce ne leaga de multi ani, am inregistrat impreuna cu profesionalism si gratie. Il consideram amandoua un cadou pentru publicul din Romania, dar si pentru cel din intreaga lume”, a declarat Angela Gheorghiu.

 

Text: Madalina Manole